Samsung Galaxy S21 bemutató – kövesd élőben!

0

Ma végre hivatalosan is bemutatják a Samsung új csúcsmodelljeit, a Galaxy S21 készülékeket. Nézd velünk élőben az eseményt!

A bemutató január 14-én, csütörtökön (vagyis ma) délután 16:00-kor kezdődik itteni idő szerint. Az élő közvetítést itt tudod majd nézni:

Három modellre számítunk:

  • Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S21+
  • Samsung Galaxy S21 Ultra

Az S21 és az S21+ egy kicsit kevésbé lesznek prémium csúcsmobilok ahhoz képest, amit a Samsungtól megszoktunk, ugyanis lapos kijelzővel, Full HD+ felbontással és műanyag hátlappal érkeznek, de ugyanúgy adott lesz a csúcshardver, az 5G támogatás, a gyönyörű 120 Hz-es AMOLED panel és a remek kamerák (12+12+64 MP). A kompromisszumokért cserébe pedig egy kicsit kedvezőbb árat kaphatnak az újdonságok.

Az igazi zászlóshajó a Galaxy S21 Ultra lesz, ez fejlettebb, ívelt kijelzővel (adaptív 120 Hz és QHD+ felbontás), minőségibb anyaghasználattal, illetve még ütősebb kamerákkal jön. A fő szenzor már 108 MP-es lehet, ehhez jön egy ultraszéles látószögű egység, valamint két telefotó kamera, az egyik periszkópos optikával. Tovább lesz lézeres autofókusz és S Pen támogatás is. (Pontos, hivatalos részletek a bemutató után lesznek, a cikkünket meg fogod találni a főoldalon.)

Nézzünk néhány kiszivárgott sajtóképet!

Samsung Galaxy S21

A Galaxy S21 négyféle színben lesz elérhető, ezek az alábbiak:

Samsung Galaxy S21+

Samsung Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 széria várható árak

Az egyik megbízható forrásokkal rendelkező weboldal, a 91Mobiles tette közzé a várható európai árakat, amelyek a következők:
  • Samsung Galaxy S21: 849 euró (~305 ezer Ft)
  • Samsung Galaxy S21+: 1049 euró (~376 ezer Ft)
  • Samsung Galaxy S21 Ultra: 1399 euró (~502 ezer Ft)

A magyarországi összegek kicsit magasabbak lehetnek, a hazai pontos árak még nem ismertek.

További információkat az alábbi cikkekben találsz:

Ne feledd, a bemutató január 14-én (csütörtökön) délután 16:00-kor kezdődik itteni idő szerint. Ments el ezt az oldalt, és nézz vissza az indulás előtt, ha szeretnéd élőben követni!

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid