A Samsung Galaxy S23 Ultra most a leggyorsabb Android telefon

0

A Galaxy S23 sorozat speciális “Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy” processzorral van felszerelve. Ez egy egyedi chipset a Qualcommtól, amely kifejezetten az új Samsung okostelefonokhoz készült, és gyorsabb, mint az alap Snapdragon 8 Gen 2. Az Ultra modell minden rekordot megdöntött, és a leggyorsabb Android mobil lett.

A Golden Reviewer közzétett egy képet Twitteren, amelyen a Galaxy S23 Ultra a Geekbench 5 egymagos CPU-teljesítménytesztjén 1600 pontot ért el. A többmagos tesztben pedig 5311 pontot kapott, ami szintén kiemelkedő.

Összehasonlításképpen a következő leggyorsabb Android okostelefon, a Nubia Red Magic 8 Pro 1486 pontot ért el az egymagos tesztben és 5211 pontot a többmagos tesztben. A Snapdragon 8 Gen 2 processzorral szerelt játékos mobil annak ellenére “gyengébb”, mint a Galaxy S23 Ultra, hogy sokkal komolyabb, aktív hűtési megoldással rendelkezik.

A Galaxy S23 széria belsejében egyébként nagyméretű gőzkamra található a hatékony hőelvezető mechanizmus érdekében. Ráadásul a magasabb órajelű CPU-magok kiválóan teljesítenek, és közel sem kell annyira lekorlátozni őket a melegedés miatt, mint a tavalyi Snapdragon 8 Gen 1-et. A gyorsabb chip, az erősebb hűtés és az optimalizált szoftver összességében kiváló teljesítményt eredményez.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid