A Samsung Galaxy Z Fold és a Galaxy Note 10 mobilok is megkapták az Android 12-t

0

A kezdeti nehézségeket követően egészen jól halad a Samsung One UI 4 frissítése, ráadásul most korábbi modellek kerültek sorra. A hajlítható képernyős Galaxy Z Fold, valamint a Galaxy Note 10 készülékek tulajdonosai örülhetnek a vadonatúj rendszernek.

A Samsung Galaxy Z Fold a gyártó belépője volt a hajlítható kijelzős mobilok piacára, a Galaxy Note 10 telefonokat pedig nem kell már bemutatni, ezeknek a 4G és 5G modern már ellátott változatai egyaránt megkapták az Android 12 rendszert.

Fontos megjegyezni, hogy a frissítés több hullámban történik, nem mindenki egyszerre kapja meg, érdemes türelemmel várni.

A hajlítható képernyős készülék az F900FXXU6GUL9 számú buildet kapja, a frissítésről a franciaországi felhasználók számoltak be. Az adatcsomag ráadásul a 2021 decemberi biztonsági foltot is magában foglalja.

A Galaxy Note 10 és 10+ 4G kiadásainak frissítését a svájci felhasználók szúrták ki, ezekre a készülékekre az N97xFXXU7GULD számú build érkezett, míg az 5G modemmel szerelt variánsok az N976BXXU7GULD szoftververziót kapják. Utóbbiak számára a 2022 januári biztonsági javítás is benne lesz a letöltésben.

Lehet tehát örülni a rengeteg új funkciónak, a frissült felhasználói felületnek, ám akad némi üröm is az örömben. A Galaxy Note 10 sorozat támogatása ugyanis nagy valószínűséggel itt ért véget, Android főverziót már nemigen kapnak ezek a készülékek, így esetükben az Android 12 és a One UI 4 az utolsó nagyobb frissítés.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid