A Samsung rengeteg Galaxy Z Flip 4 legyártását tervezi idén

0

Valamikor várhatóan a nyáron kerülnek bemutatásra a Samsung hajlítható kijelzővel szerelt zászlóshajó készülékei, de a különböző szóbeszédek és értesülések már elkezdtek szállingózni a telefonokkal kapcsolatban. A legújabb információkat Ross Young, a Display Supply Chain Consultants vezérigazgatója szolgáltatja, aki szerint a Samsung Galaxy Z Flip 4 megjelenítőjének gyártása már a következő hónapban megkezdődhet, ráadásul 60 százalékkal többet készíthetnek belőlük, mint az előző generáció esetében.

A Twitteren publikált értesülés értelmében a Samsung sokkal nagyobb előzetes rendelést adhat le a flip mobilokat idéző készülék képernyőjére, mint az előd esetében. Young információi szerint a Samsung Display már áprilisban megkezdi a panelek előállítását, amelyekből 8,7 millió darabot rendeltek be, ez 60 százalékkal több, mint amennyit a Galaxy Z Flip 3 gyártásakor bekértek. Az előző generációnál az előre berendelt panelek száma 5,1 millió volt.

Amennyiben ezek az infók autentikusak, az azt jelenti, hogy a Samsung sokkal nagyobb mennyiségben tervezi gyártani az idei hajlítható modelleket, vagyis a Galaxy Z Flip 4 és Z Fold 4 készülékeket.

Novemberben már lehetett hallani arról különböző pletykákat, hogy a dél-koreai vállalat idén alaposan fel fogja pörgetni a flexibilis kijelzővel szerelt csúcsmobilok gyártását, miközben a fókuszt a Flip modell kapja majd.

Ez érthető, hiszen egy jóval populárisabb sorozatról van szó, valamivel barátságosabb árral, és egy jól bevált, szeretett formatervvel. A jelenlegi generációnál is szembetűnő különbség volt a két készülék vételára között, a Galaxy Z Flip 3 999, míg a Galaxy Z Fold 3 1380 dolláros kezdőárral jelent meg. Valószínűleg nem tesz rossz lóra a Samsung, mivel a hajlítható kijelzős prémium telefonjai minden évben egyre népszerűbbek lesznek, és hardveresen is folyamatosan fejlődnek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid