Snapdragon 620-szal érkezik a Samsung Galaxy A9

0

A népszerű tesztprogram, az AnTuTu révén a Samsung Galaxy A9 ismét feltűnt a láthatáron. Bár a kijelző 5.5 hüvelykes és Full HD felbontású, az elnevezési séma arra utal, hogy a készülék még a Galaxy A8-nál is jobb lehet, mely 5.7 colon kínált hasonló felbontást. 

A telefont működtető lapka szempontjából mindenképpen jobb lesz az új modell, ugyanis itt egy Qualcomm Snapdragon 620 teszi a dolgát, amelyben már új generációs CPU magok, illetve grafikus gyorsító található. Nyolc darab Cortex-A72 maggal operál a chipset, amelyek sokkal gyorsabbak, mint a jelenlegi középkategóriás telefonokban szolgálatot teljesítő Cortex-A53 magok. Az Adreno 510-es GPU teljesítménye pedig mindenképpen jól jön majd a játékok Full HD felbontásban való futtatásakor. A RAM is több lett, itt már 3 GB-ot kapunk.

galaxy a9 antutu

A belső tárhely mérete 32 GB, azonban az AnTuTu nem tudta megállapítani a kamerák felbontását. A teszt elvégzésének idején a készülék Android 5.1.1 Lollipopot futtatott, ám ez még nagy valószínűséggel csak egy prototípus, így a rendszer is változhat.

galaxy-a8-press

Egyébként jelenleg a Galaxy A8 a Samsung legvékonyabb mobilja, mindössze 5.9 mm-es, és prémium fém keret határolja. Valószínűleg az A9 is hasonló jellemzőkkel bír majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid