Sony sajtóbemutató február 22-én

0

A Sony kiküldte a meghívókat a következő sajtóbemutatójára, ami február 22-én, 8:30-tól lesz megtartva a barcelonai MWC első napján.

A meghívó meglepően egyszerű, és a dátumon, illetve a helyszínen kívül nem sok minden derül ki róla. Ez vajon azt jelenti, hogy semmi komoly újdonsággal nem készül a japán vállalat?

Sony-MWC-2016

Mivel az Xperia Z5 széria szeptemberben debütált, szinte biztos, hogy nem érkezik meg ilyen korán a következő generáció. A legutóbbi információk szerint az Xperia Z6 valamikor májusban kerül majd bemutatásra, de természetesen még ez sem vehető biztosra, hiszen mostanában elég kiszámíthatatlan a japán gyártó termékpolitikája.

Más érdekességek viszont biztosan lesznek. Bővülhet például az alsó-, illetve a középkategória, talán lesz új E vagy M szériás készülék. Felbukkanhat ezeken kívül egy új szelfimobil is, a keret nélküli kijelzővel szerelt Xperia C6, amiről nemrég fotók is kiszivárogtak. Az is lehetséges, hogy lesz új Sony tablet, és talán egy friss okosórát is leleplez majd a gyártó február 22-én. Természetesen mindenről a lehető leghamarabb beszámolunk majd.

forrás: Sony

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid