Valódi böngészőt kap a Facebook alkalmazás

0

A Facebook mobilos alkalmazására egyáltalán nem lehet mondani, hogy kevés funkcióval bír, de ha ez még nem lenne elég, akkor itt a közösségi oldal legújabb fejlesztése: teljes értékű böngészőt kaphat az appjuk.

A facebookos linkeket jelenleg is meg lehet nyitni az alkalmazáson belül, de egy fapados böngésző áll a rendelkezésünkre, ami nagyjából csak arra jó, hogy elolvassuk az adott cikket, majd visszatérjünk a hírfolyamba. Hamarosan azonban rengeteget okosodhat a Facebook beépített böngészője.

Az új változatról nemrég kiszivárgott egy képernyőmentés, amiből rengeteg minden kiderül. Nézzük, hogy mire lehet számítani!

facebook-bongeszo-uj

A legszembetűnőbb változás, hogy lesz címsor, ahová beírhatjuk majd a megnyitni kívánt weboldal URL-jét. Alulra pedig kerül majd egy rendes “Vissza” és “Előre” gomb, lesz egy mentés ikon, amivel remélhetőleg offline olvasásra is lehetőségünk nyílik majd, illetve kapunk egy Menü gombot, amire további – egyelőre ismeretlen – opciók jönnek majd elő. Ezeken kívül kijelzésre kerül még lent, hogy az adott cikk/oldal mennyire népszerű a közösségi oldalon.

Egymás mellett a jelenlegi és az új verzió:

Facebook-uj-es-regi-bongeszo

Az újítást már tesztelik az Egyesült Királyságban, egyelőre csak iOS rendszeren, de ha minden jól megy, akkor hamarosan élesben is debütálhat a Facebook új beépített böngészője.

forrás: @Henry Wilmer via: The Next Web

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid