A Sony Xperia 5 II is megkapta az Android 12 frissítést

0

Amikor a Sony Xperia 5 II 2020 szeptemberében debütált, az okostelefon még Android 10 operációs rendszer futtatott, a következő nagy verziót pedig tavaly januárban kapta meg. Az eddig Android 11-gyel működő készüléket végre frissíteni lehet a jelenlegi, legaktuálisabb zöld robotos rendszerre, a japán gyártó ugyanis elérhetővé tette annak stabil változatát.

Az új rendszer telepítéséhez szükséges adatcsomag nagyjából 1000 MB-ot foglal a készülék tárhelyéből, a firmware verziója pedig 58.2.A.0.899. A frissítés elérhető az európai és orosz piacokon értékesített XQ-AS52 modellekre, de az ázsiai XQ-AS72, illetve az amerikai XQ-AS62 variánsokat birtokló felhasználók is telepíthetik a naprakész szoftveres környezetet.

Amennyiben ilyen mobilod van, és még nem kaptál jelzést a szoftverről, érdemes a beállítások között manuálisan ellenőrizni annak elérhetőségét. Az aktuális Android rendszer valószínűleg új életet lehel a Sony prémium okostelefonjába, ami a 120 Hz-es OLED képernyőjének, Snapdragon 865 processzorának, 5G modemjének és tripla 12 megapixeles kamerakészletének köszönhetően a mai napig remek készüléknek mondható.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid