Sony Xperia Z3 – megmutatta erejét az új csúcsmobil!

0

Kiszivárgott Antutu benchmark eredmény látott napvilágot a Sony D6653 kódnevű készülékéről, ami nagy valószínűséggel az Xperia Z3-as modellt takarja. Mivel a gyártó fél évente szándékozik újabb csúcsmobilokat kiadni, ezért lassan esedékes a Z3 debütálása.

Idén február 24-és mutatták be az Xperia Z2-t, ami azt jelenti, hogy augusztus 24-én telik le a fél év. Ezért nem túlságosan meglepő, hogy egyre több pletyka kering az új zászlóshajóról. Nemrég két kép szivárgott ki, amiken feltehetően az Xperia Z3 és a Z3 Compact láthatók. Ez utóbbiról pedig már néhány specifikációt érintő részlet is kiderült, mint például a 4.5 colos 720p-s kijelző, vagy a négymagos 2.5GHz-es Snapdragon 801-es processzor. Valószínűleg ugyanez a hardver hajtja majd a nagyobb méretű Z3-at is, és így végül elérkeztünk a mai teszteredményhez.

Sony-D6653-AnTuTu-Benchmark

A kép alapján az Android 4.4.4-es szoftverrel érkező D6653-as modell 37.000 pont fölötti eredményt ért el az Antutu benchmark tesztjén, ami igazán figyelemre méltó. Tekintve, hogy az újabb Snapdragon 805-ös processzor is csak minimálisan erősebb ennél, így nem igazán bánjuk, hogy valószínűleg “csak” a korábbi 801-es kerül a Sony Xperia Z3-ba.

Sony Xperia Z3 és Z3 Compact

Sony Xperia Z3 és Z3 Compact

Mivel a készülékről még semmi hivatalosa információ nincs, ezért érdemes fenntartással kezelni az előzetes pletykákat, híreszteléseket. Az Xperia Z3 a jelenlegi információk alapján szeptemberben mutatkozhat be.

Megjegyzés: A borítókép csak egy rajongói koncepció.

GSMInsider, borítókép: XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid