Strapateszten járt a OnePlus 5T

0

Mivel épp most indul a OnePlus 5T forgalmazása, nem csoda, hogy a potenciális vásárlók szeretnék tudni mire is számítsanak a papíron egyébként fölöttébb meggyőző ajánlatnak tűnő okostelefontól. Azt sem hátrányos tisztába tenni, hogy az adott készülék vajon mennyire bírja a strapát. Zack Nelson pont az ilyen rejtélyek felderítésére szakosodott, legújabb tesztjében nem kímélte a zászlóshajó-gyilkos mobilt sem.

A JerryRigEverything nevű YouTube csatorna ismerős lehet bárkinek, aki a különféle okostelefonok strapabírására kíváncsi, számtalan tesztvideó található itt meg, mindenféle készülékekkel. A OnePlus 5T az eddigi szakmai vélemények szerint egy kiváló mobil lett, példának okáért a GSMArena méltatta a remek kijelzőt, illetve a meggyőző üzemidőt.

Ami pedig a strapabírást illeti, a telefon maximálisan jól szerepel. A kijelzőt oltalmazó üveg a Mohs-skála szerinti hatos szinten kezd el karcolódni, akárcsak más modern zászlóshajók. Igazából a Samsung Galaxy S8 Active sem bírja egy cseppet sem jobban a karcokat, pedig az egy ellenállóra tervezett okostelefon. Szerencsére a telefon hajlani sem hajlik egykönnyen, úgy látszik, hogy a kínaiak ezt a szerkezetet masszívan összerakták. Igazából nem is szaporítanánk a szót, tekintsétek meg a felvételt ti magatok is, aztán döntsétek el – akár a videó alapján -, hogy beszerzitek-e a OnePlus 5T-t, vagy sem.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid