Szuperolcsó vízálló mobilt villantott a Kyocera

0

A japán Kyocera élen jár az innovációban, és a strapabíró, a természet erőinek ellenálló készülékek tervezésében, gyártásában. De mi van, ha a pénztárca vastagsága nem engedi meg egy komoly vízálló okostelefon megvásárlását? Az ázsiai vállalat ezen a problémán is elgondolkodott, a megoldást pedig elnevezték Hydro Shore-nak.

A Kyocera Hydro Shore egy alig 80 dolláros áron kapható okosmobil, ami az IP57 tanúsítvány szerint áll ellen a nedvességnek, folyadékoknak. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy 30 percet is képes túlélni egy méter mély vízben. Ráadásul hiába nedves a kijelző, ugyanúgy tudjuk használni a telefont. Nem rossz, mi?

hydro shore

Persze az ára alapján nem érdemes Samsung Galaxy S7-et megalázó specifikációkra számítani, de kisebb igények kielégítésére ez a modell is bőven jó lesz. A számításokat a négymagos Snapdragon 210 végzi 1 GB RAM társaságában, a megjelenítő pedig 5 hüvelykes és qHD (960×540) felbontású (nem, nem QHD).

hydro shore

A belső tárhely 8 GB-os, de szerencsére bővíthető, a telep kapacitása pedig 2160 milliamperóra. Ha fotózni szeretnénk a Kyocera újdonságával, ott lesz segítségnek a készülék 5 megapixeles hátlapi, illetve 2 megapixeles előlapi kamerája. Nem egy Nikon, de szükség esetén megteszi. A mobil 139 x 72.1 x 9.9 mm-es dimenziókkal bír, 141 grammot nyom a mérlegen, és Android 5.1 Lollipop fut rajta. A Kyocera Hydro Shore-t a Walmart forgalmazza.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid