Tarol AnTuTuban a Samsung Galaxy S7 processzora

0

A Samsung Galaxy S7-ről folyamatosan szivárognak ki az újabb és újabb részletek. Legutóbb egy AnTuTu eredmény bukkant fel, amelyben a jövőre megjelenő zászlóshajó processzora durva pontszámot produkál. 

Egy kínai forrás szerint az Exynos 8890 által hajtott, SM-G9300 modellszámot viselő készülék (minden bizonnyal a Galaxy S7) brutális pontszámot ért el a népszerű szintetikus tesztprogram futtatása során. Míg a legújabb Huawei fejlesztette Kirin 950 chipset 94 ezer pont körül teljesített legutóbb, addig a Samsung lapkája 103.692 pontot zsebelt be, legalábbis állítólag.

exynos-8-octa-8890-2

Nyilván a hír forrása bizonyos szempontból csak annyira megbízható, mint a “legtutibb” tippmix tipp, hiszen senki nem erősítette meg hivatalosan a fent olvasható számot. Ugyanakkor simán lehetséges, hogy a Samsung új csúcslapkája ennyire jól teljesít, hiszen már az előd Exynos 7420 is magasan verte a versenytársait. A Galaxy S7 tehát egy igazi fenevad lesz, kíváncsian várjuk a bemutatót, amit minden bizonnyal jövő év elején tartanak majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid