Középkategóriás Lenovo mobil tűnt fel

0

A Lenovo K32c36 modellszámot viselő okostelefon a közelmúltban kapott forgalomba helyezési tanúsítványt a kínai telekommunikációs irodától, valamint a CCC hivatalától, melynek engedélye nélkül semmilyen termék nem kerülhet piacra az ország határain belül. A mobil egy decens, középkategóriás készülék képét mutatja, ami egy jó árazással megtámogatva ütőképes ajánlattá nőheti ki magát. 

A szóban forgó készülék egy 5 hüvelykes Full HD felbontású képernyőt kapott, ami 445 ppi képpontsűrűséget jelent. A burkolat alatt egy nyolcmagos lapka teljesít szolgálatot, 1.5 GHz-es órajellel, ami mellé betársul 2 GB operatív memória, valamint egy 16 GB-os belső tárhely, amelyet egy akár 32 GB-os microSD kártyával tovább is bővíthetünk. A hátlapon található kamera felbontása egyelőre még nem tisztázott, 8, esetleg 13 megapixeles képek rögzítésére lesz alkalmas. A front oldalon pedig egy 5 megapixeles szenzor készíti majd a szelfiket.

Lenovo-K32c36-is-certified-by-TENAA-and-CCC

A készülék kapcsolódási lehetőségek széles tárházát kínálja, van LTE, Bluetooth, GPS, és természetesen az elmaradhatatlan Wi-Fi. A telefon 140 grammot nyom a mérlegen, és 8.2 mm vastag a háza. Maga a ház arany, ezüst, fekete, illetve fehér színekben lesz elérhető. Mivel a Lenovo újdonsága megkapott mindent, ami a forgalomba helyezéshez szükséges, a hivatalos bemutató sem késhet már soká.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid