Tartozékgyártó buktatta le az új Sony telefonok dizájnját

0

Pár hónappal ezelőtt a híres szivárogtató, @OnLeaks közzétett néhány renderelt képet a hamarosan bemutatásra kerülő Sony Xperia 1 III készülékről, amelyet most a tartozékgyártással foglalkozó Olixar is lebuktatott a maga módján. A cég a saját weboldalán tett ki képeket a mobilhoz gyártott tokokról, és egyúttal a telefonról is, ami hasonlóan fest, mint a korábban napvilágot látott képeken, de azért akadnak különbségek. A Sony Xperia 10 III is feltűnt a színen, ami a Sony első középkategóriás 5G-s ajánlata lehet.

Sony Xperia 1 III

A Sony Xperia 1 III kapcsán szemügyre vehető különbségek a korábbi renderekhez képest a hátoldali kameránál találhatók, a telefotó kamera immáron egy periszkópos megoldás, de erre lehetett számítani. A Zeiss logó továbbra is ott van, ami a lencséken található speciális bevonatot jelöli, viszont úgy látszik. Újdonság még az oldalsó keretre szerelt gomb, ami az ujjlenyomat-olvasó alatt foglal helyet, ez nem más lesz, mint ugyanaz a gyorsbillentyű, amelyet az Xperia Pro-n már láthattunk.

A publikált képanyag alapján a fülhallgató kimenetet megtartja a Sony, és alapvetően ugyanazt a szögletes dizájnt kapjuk, mint korábban, vékony alsó és felső kerettel, sőt, az alsó mintha vékonyabb volna, mint a 2020-as modell esetében, de ez lehet a render pontatlansága is. Akárhogy is, az előlapi kamera állítólag fejlettebb lesz, mint a korábbiak, nagyobb lesz a rekeszértéke, habár a felbontás és a szenzor méret változatlan marad. A szóbeszéd szerint a 6,5 hüvelykes 4K OLED kijelző pedig nagyobb maximális fényerőt kaphat.

Sony Xperia 10 III

A januárban szintén @OnLeaks jóvoltából feltűnt Sony Xperia 10 III formatervét a mostani Olixar képanyag szintén megerősíteni látszik. Sok meglepetésre nem érdemes számítani, a külalak szinte teljesen az Xperia 10 II külsejét idézi, nem igazán látni különbségeket.

A változásokat inkább a készülék belsejében érdemes majd keresni, aminek a lelke egy Snapdragon 765G lapkakészlet lehet, amelynek köszönhetően a telefon a japán gyártó első középkategóriás 5G modemmel szerelt mobiljává válhat.

Az okostelefon 6 hüvelykes képernyővel debütálhat, tehát kisebb lesz, mint a zászlóshajó.

A harmadik modell, vagyis az Xperia 5 III kapcsán egyelőre nincsenek új értesüléseink, aminek talán az lehet az oka, hogy ez a készülék csak később debütál.

Ne feledjétek, hogy az új Sony Xperia modelleket április 14-én leplezik le, aznap tudunk majd hivatalos infókkal és képekkel szolgálni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid