Tesztelték a OnePlus Z-t, mégsem MediaTek procival jön

0

Már egy ideje lehet tudni arról, hogy a OnePlus idén egy középkategóriás készülékkel is szeretné meglepni rajongóit, ami előzőleg a OnePlus 8 Lite, újabban pedig mint OnePlus Z néven lett ismeretes. A szóbeszéd szerint a készülék valamikor júliusban debütál, és hogy a mobil újra reflektorfénybe kerüljön, valaki szintetikus tesztalkalmazást futtatott az egyik prototípus. Ebből pedig az is kiderült, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem MediaTek processzorral, hanem egy Snapdragon lapkával jön a telefon.

A OnePlus Z-n valaki a Geekbench benchmark programot futtatta, az AC2003 modellszámot viselő készülék 612 pontot szerzett az egymagos, és 1955 pontot a többmagos mérések során. Az összesített eredmények és a listázásban szereplő alaplap arra enged következtetni, hogy az okostelefon burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 765G lapkakészlet teljesít szolgálatot.

A tesztelés során a mobilban 12 GB RAM dolgozott, a szoftveres környezetet pedig Android 10 operációs rendszer biztosította.

A OnePlus Z kapcsán eddig nem sok minden derült ki, mindössze rendereket láthattunk, amelyek alapján a megjelenítőre kerülne az előlapi kamera, mégpedig egy felülre és középre igazított kivágásba. Ezen képek szerint a telefon hátoldalán tripla kamerás képrögzítő egység teljesítene szolgálatot, de a szenzorok jellemzőit egyelőre még nem leplezte le senki hitelt érdemlően.

További hírek szerint a képernyő AMOLED technológiára épül, és tekintve a OnePlus elkötelezettségét a magasabb képfrissítésű kijelzők iránt, biztos, hogy egy minimum 90 Hz-es panelt szerelnek a megfizethető(bb) készülék előlapjára.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid