Jön a Xiaomi Mi Band 4 NFC-s verziója Európába

0

A nagyjából egy éve debütált Xiaomi Mi Band 4-gyel kapcsolatban az egyik legnagyobb szívfájdalmunk az volt, hogy az NFC-s verzió kizárólag Kínában jelent meg, hamarosan azonban végre eljut más piacokra is. Az időzítés mondjuk meglehetősen érdekes, hiszen a mindjárt itt a Mi Band 5, ami már alapból NFC-vel jöhet.

A Xiaomi Mi Band 4 NFC-s verziója Kínán kívül elsőként Oroszországban jelenik meg június 16-án, ahol a Mastercard kártyákkal fogja támogatni a mobilfizetést. A bankkártya adatait a Mi Fit appon keresztül lehet majd felvinni és kezelni.

A jó hír, hogy nem sokkal később Európában is megjelenhet az NFC-s Mi Band 4, de pontos időpontot egyelőre nem kaptunk. A kütyü Oroszországban 30%-kal kerül majd többe, mint az alap verzió, ami átszámolva durván 18 ezer Ft-ot jelent. Hazánkban minden bizonnyal ennél valamivel drágább lesz.

Érdekes módon az új generáció, vagyis a Mi Band 5 már hamarabb bemutatkozik, június 11-én, igaz, ez megint csak Kínára vonatkozik. Természetesen ebből is lesz nemzetközi verzió, ami valószínűleg már alapból NFC-s lesz, de ezt egyelőre még nem erősítették meg hivatalosan. A friss modell újításai között ott lesz a nagyobb kijelző, a véroxigénszint-mérés, valamint a többféle sportmód.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid