Tesztelték a Poco X5-öt

0

Valószínűleg már nem kell túl sokat várni a Poco X5 leleplezésére, hiszen egyfelől egyre többször hallani a készülék lehetséges jellemzőiről, másfelől nemrégiben lefotózták egy indiai sportoló kezében. A telefon most azért kerülhetett vissza a rivaldafénybe, mert benchmark tesztet futtattak rajta, amely megerősítette a belsejében szolgálatot teljesítő lapkakészlet típusát.

A Poco X5-öt a Geekbench segítségével tették próbára, a készülék a Xiaomi 22111317PG azonosítóval jelent meg a benchmark alkalmazás adatbázisában. A középkategóriás készülék 693 pontot szerzett az egymagos mérések során, amikor pedig a többmagos teljesítményt vették górcső alá, 2113 pontot sikerült gurítania.

Ez az eredmény a Qualcomm Snapdragon 695 lapkakészlet érdeme, amely mellé 8 GB RAM került, legalábbis a tesztpéldányt belsejében. A mobil Android 12 operációs rendszert futtatott benchmarkolás közben, ezt vélhetően MIUI 13 felhasználói felület egészíthette ki.

Az eddigi értesülések alapján a Poco X5 lényegében nem lesz más, mint egy átnevezett Redmi Note 12, de a borítása alatt Snapdragon 4 Gen 1 helyett Snapdragon 695 teljesít majd szolgálatot. Az alapmodell mellett elvileg érkezni fog egy Pro variáns is, amelynek eredetije a kínai piacon forgalmazott Redmi Note 12 Pro Speed.

Ezt a készüléket egy Snapdragon 778G processzor hajtja. Ami a többi jellemzőt illeti, az X5 kapcsán számítani lehet egy 120 Hz-es, 6,67 hüvelykes, Full HD+ felbontású, Samsung-gyártmányú AMOLED megjelenítőre, 48 megapixeles elsődleges kamerára, valamint 33 wattos gyorstöltéssel táplálható, 5000 mAh kapacitású akkumulátorra is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid