Tesztelték a Samsung Galaxy A24-et

0

A Samsung Galaxy A24 a középkategóriában fog majd versenybe szállni, az okostelefon pedig feltűnt ismét a színen, ezúttal benchmark tesztet futtattak rajta. A célra a Geekbenchet használták, ami elárult néhányat az érkező mobil jellemzői közül.

A Samsung Galaxy A24 az SM-A245F modellszámmal jelent meg a tesztalkalmazás adatbázisában, ahonnan az is kiderült, hogy a belsejében MediaTek Helio G99 lapkakészlet teljesít szolgálatot. A chipset a középmezőnybe sorolható, mobilhálózati kapcsolatok tekintetében pedig 4G támogatást kínál. A Geekbench pontszámok ehhez mértek, az okostelefon 561 pontot szerzett az egymagos, 1943 pontot a többmagos próbák során. A vizsgált mobil Android 13 operációs rendszert futtatott, feltételezhetően One UI 5.0 interfésszel kiegészítve.

A tesztelésre küldött mobil 4 GB RAM-mal volt felszerelve. Ennél többet a Geekbench nem árul el a hardverről, így más forrásokhoz vagyunk kénytelenek fordulni, ha nagyobb rálátást szeretnénk a Samsung Galaxy A24-re. Korábbi szivárogtatásoknak köszönhetően azért tudjuk, hogy a készülék hátoldalán 50 megapixeles elsődleges képrögzítő egység foglalhat helyet, az előlapra pedig egy 13 megapixeles szelfikamera kerül. A hardveres összetevők egy 5000 mAh-s akkumulátorból nyerik a működéshez szükséges energiát, a telepet pedig 25 wattos töltőkkel lehet majd táplálni.

Ha minden igaz, akkor a nem túl távoli jövőben bemutatják a Samsung Galaxy A24-et, amelyet elsőként az indiai régióban fognak forgalmazni. A későbbiekben hozzánk is eljuthat, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor, illetve azt sem, hogy mennyiért fogják kínálni a készülékeket.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid