Tesztkörön járt a ZTE új csúcsmobilja

0

A ZTE még nagyon nincs kint az erdőből – Deadpool valaki? -, de ettől még a kínai cég folyamatosan dolgozik az újabb okostelefonokon, köztük egy igazi zászlóshajón. A Nubia Z18 egy olyan mobil lesz, amit két változatban is meg lehet majd venni, az egyik egy hagyományosabb készülék lesz, míg a másik két kijelzővel, és a szenzorsziget teljes mellőzésével igyekszik majd újat mutatni nekünk. A telefont valaki nemrég tesztelte, lássuk mire jutottak a prototípussal. 

A különleges kiszerelés neve Nubia Z18s lesz, ám ezúttal nem ezt a modellt, hanem a standard változatot – Z18 – vesszük górcső alá, ami hardveresen cseppet sem lesz unalmas, mi több, egy igazi nagyágyúval van dolgunk.

A tesztelt szerkezet az NX686J modellszámot viseli, és a GeekBench listázása szerint egy Qualcomm Snapdragon 845 az erejének a forrása, ami szinte minden 2018-as zászlóshajó belsejében ott dolgozik. A lapka mellé nem kevesebb, mint 6 GB RAM-ot pakoltak, amin már hasítania kell a készüléken előretelepített Android 8.1 Oreo rendszernek.

Korábbi pletykák alapján úgy tudni, hogy a készülék kijelzője 5.99 colos lesz, Full HD+ felbontással, a belső tárhely kapacitása pedig 64 GB lesz. Ha minden igaz, elérhető lesz egy 8 GB RAM-mal és 128 GB-os belső tárhellyel ellátott változat is. Akárhogy is, az akkumulátor kapacitása 3350 mAh körül alakul. A hátlapi kamera 24, valamint 8 megapixeles érzékelőket használ, míg az előlapon egy 8 megapixeles szenzor teljesít majd szolgálatot.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid