OnePlus 6T – képek és infók a következő zászlóshajó-gyilkosról

0

A OnePlus következő nagyágyújáról még nem sok infó ismert, ám most kikerült néhány fotó a dobozáról, amely érdekes dolgokat tár fel előttünk. Emellett renderelt képeket is kaptunk a telefonról.

Aki nyomon követi a piacot, annak nem újdonság, hogy a OnePlus mobiljai nagyon hasonlóak az Oppo R szériás telefonjaihoz (az Oppo a OnePlus testvérmárkája). Igaz ez a dizájnra, a hardverre és a fícsörökre is, így nem lepődtünk meg, hogy ezúttal is hasonló a helyzet.

Több fotó is kikerült a Weibo-ra, melyeken állítólag a OnePlus 6T doboza látható. Amíg a külsején semmi extra nincs, és nem látunk leírást és képet sem a mobilról, a belseje annál érdekesebbnek tűnik.

Itt bizony tisztán kivehető, hogy ez alapján vízcsepp alakú notch-csal érkezik majd a mobil, és megkapja a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasót is. A megoldás kísértetiesen hasonlít az Oppo R17 Pro-ra, amely szintén ezekkel a tulajdonságokkal lett felruházva.

Érdekesség, hogy mintha a OnePlus szakított volna a hagyományaival, hiszen a T modellek általában csak kisebb ráncfelvarrást tartalmaznak, míg a nagyobb fejlesztést a következő modellnek tartogatják.

Az alábbi renderképeket a PhoneArena készítette az eddig tudható infók alapján, elég látványosak lettek:

Kíváncsian várjuk a további szivárgásokat, mert bár így elsőre is elég komoly előrelépésnek ígérkeznek a változtatások, ki tudja mi mindent tartogatnak még számunkra a OnePlus 6T.

Forrás: GSMArena, PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid