Top 10 app, amik a legjobban merítik és lassítják a mobilodat

0

Amikor használatba veszünk egy vadonatúj telefont, akkor általában még nincs nagy gond a sebességgel vagy az üzemidővel, és elegendő szabad tárhely áll rendelkezésre. Ez azonban hamar megváltozhat néhány alkalmazás telepítése után…

Az AVG szakemberei rengeteg androidos készüléket vizsgáltak meg, és összeszedték azokat az alkalmazásokat, amelyek a leginkább rontják a telefonok teljesítményét és üzemidejét. Összességében a Snapchat bizonyult a legpazarlóbb programnak, letaszítva ezzel a trónról a Facebookot. Az alábbi táblázatban két csoportba osztva láthatjuk toplistás alkalmazásokat.

legpazarlobb-alkalmazasok-appok-Q2-2015

Az első oszlopban azok az appok szerepelnek, amelyek automatikusan elindulnak a készülékünk bekapcsolásakor. Ezek közül a Facebook, a Google Play Services és a Facebook Pages Manager lassítja és meríti a legjobban a telefonunkat, de ott van az élbolyban az Instagram és a Messenger is.

A második oszlopban a felhasználók által futtatott alkalmazások szerepelnek, ezek közül a már említett Snapchat a legpazarlóbb, de néhány Amazon app és a Spotify is szerepel a listán.

A felsorolt alkalmazások tehát nagyon rossz hatással vannak a készülékünk teljesítményére, de sajnos néhányuk elég nehezen nélkülözhető. A Facebookot és a Messengert mondjuk könnyű kiiktatni, használhatjuk például valamelyik mobilos böngészőben is a közösségi oldal szolgáltatásait, vagy letölthetjük az ultratakarékos Facebook Lite-ot.

AVG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid