Leárazott pár EU raktáras TV-okosítót a Geekbuying

0

Mi a teendő akkor ha a birtokunkban van egy televízió, aminek a panele még tökéletesen megfelel számunkra, kellően éles, szépek a színei, viszont maga a készülék már kissé gyéren áll, ami a funkciókat illeti? Ilyenkor lehet segítség egy TV-box, vagy magyarosabban TV-okosító, ami lényegében nem más, mint egy aprócska, multimédiára kiélezett számítógép, a legtöbb esetben Android operációs rendszerrel és valamilyen ARM-alapú hardverrel. A Geekbuying webáruháza most akciósan kínál néhány ilyen jellegű terméket, ráadásul ezeket rendelés esetén európai raktárból kézbesíti, így a vásárlás során nem kell aggódni az extra költségek és a maratoni szállítási idő miatt sem.

Beelink GT-King

A készülék belsejében dolgozó Amlogic S922X processzor nem csak ahhoz biztosít elegendő számítási teljesítményt, hogy akadások nélkül futtassa a nagy felbontású multimédia tartalmakat, de kis túlzással még arra is képes, hogy a TV-okosítót egyfajta Android rendszerű konzollá tegye, mind a natív címek, mind az emulátoros játékok tökéletesen futni fognak rajta. Az operációs rendszer szerepét az Android 9.0 tölti be, de bootolható a Linux egy verziója is. Kapunk operatív memóriát és belső tárhelyet is bőven, illetve számtalan bővítési lehetőség is rendelkezésre áll. A Gigabit LAN kapcsolat, valamint a kétcsatornás WiFi már csak afféle hab a tortán. A készülék most mindössze 106,99 dolláros áron rendelhető, amennyiben használjátok a 4AM9ARSG kupont, ez nagyjából 32 900 forintnak felel meg. További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

A95X F3 Slim

A szerkezet burkolata alatt Amlogic S905X3 processzor teljesít szolgálatot, ami a gyártói leírások értelmében még a 8K tartalmak lejátszásával is boldogul. A készülék Android 9.0 operációs rendszert futtat, rendelkezik MIMO WiFi támogatással, ráadásul a TV-okosító használható PLEX médiaszerver gyanánt is, ami azt jelenti, hogy a lejátszott tartalmakat ki lehet vetíteni egy telefon vagy táblagép kijelzőjére a megfelelő alkalmazással. A masina most akciósan 45,99 dollárt kóstál, már amennyiben használjuk a 4AM8HLT0 kupont, ez az összeg egyébként hazai valutára átszámítva 14 000 forintot jelent. Ha többet szeretnél tudni, vagy vásárolni, akkor kattints erre a linkre!

 

X96 Air

Ennek a TV-okosítónak a legvonzóbb tulajdonsága az Amlogic S905X3 lapkakészlet, amelynek köszönhetően a 8K felbontású videók lejátszása is lehetővé válik, aztán mindenképpen említést érdemel a TV-okosítók között naprakésznek számító Android 9.0 operációs rendszer is. Egyébként kis trükközéssel akár olyan alkalmazásokat is futtatni tudunk, amelyeket nem televízióra optimalizáltak. A szerkezet belsejében olyan WiFi modul teljesít szolgálatot, ami támogatja az 5 GHz-es frekvenciát, ami manapság már elengedhetetlen a gyors és fennakadások nélküli vezeték nélküli adatátvitelhez. A készülék rendelkezik XBMC, DLNA, Miracast és Airplay támogatással is, így a képernyőtükrözés pillanatok alatt rendelkezésre áll. Az X96 Air most mindössze 42,99 dolláros áron rendelhető a 4AM88PTV kupon felhasználását követően, ez nagyjából 13 100 forintnak felel meg. További részletek és megrendelés ezen a linken! Ezért az összegért cserébe egy olyan készüléket kapunk, amiben 4 GB RAM és 32 GB belső tárhely található, de létezik 64 GB-os kiszerelés is mindössze 45,99 dollárért (14 000 Ft), az akciós árhoz a 4AM7XCXV kupont kell igénybe venni. Ezen verzió megrendeléséhez kattints ide!

 

UGOOS AM6 Plus

A végére hagytunk egy igazi nagyágyút, ami ugyan nem fogja letaszítani a Synology NAS szervereit a trónról, ugyanakkor mégis képes egyfajta otthoni médiaszerver gyanánt kiszolgálni az alapvető igényeket. Ehhez persze szükségeltetik a kellően erős hardver, amelynek szerepét jelen esetben az Amlogic S922XJ tölti be, mellé jár 4 GB RAM, valamint 32 GB belső tárhely, kapunk egy rakás USB csatlakozót, egészen pontosan négyet, gigabites LAN portot, kétcsatornás MIMO WiFi modult, Bluetooth 5.0 modemet, Wake Up on LAN funkciót, ami nem igazán megszokott a TV-okosítók világában, és persze ott lesz az Android 9.0 rendszer. Bár ez sem kevés, nyilván csak a töredéke annak, amit a készülék tud, akit érdekelnek a részletek, érdemes lesz meglátogatnia a termék adatlapját. Kis érdekesség, hogy a játékos kedvűeknek számos opció áll rendelkezésre, többek között a Bluetooth kapcsolaton keresztül párosított kontroller teljes testreszabása is lehetséges. Az UGOOS AM6 Plus most 166,99 dolláros áron rendelhető, miután felhasználtuk a 4AM7P3SL kuponkódot, ez a vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 50 900 forinttal egyenértékű. Részletesebb ismertetés és megrendelés ezen a linken!

 

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid