Ugyanannyiba kerülhetnek a Google Pixel 7 mobilok, mint elődjeik

0

A Google hamarosan piacra dobja legújabb zászlóshajóit, a Pixel 7 modellek érkezésére október 6-án lehet számítani, egy külön nekik dedikált rendezvényen, amelyen nem mellesleg a keresőóriás első okosórája is tiszteletét teszi. Minél közelebb a bemutató napja, annál több információ kerül napvilágra a készülékek kapcsán, ezek egy része a szivárogtatók jóvoltából, bizonyos érdekességek pedig egyenesen a gyártótól jutnak ki a kibertérbe. A legújabb értesülésekben lesznek hivatalos és nemhivatalos infók is, amelyek érintik a telefonok várható árát is.

Facebookon tették közzé az első hivatalos, Google-től származó rendert, amelyen a Pixel 7 Pro előlapja látható. A kép alapján a megjelenítő ívelt részei mintha kicsit laposabbak lennének a Pixel 6 Próhoz viszonyítva. Látható még itt a Pixel Watch okosóra, illetve a Pixel Buds Pro vezeték nélküli fülhallgató is. Érkeztek további renderek is, amelyeket a Pixel Superfans elnevezésű Facebook-csoportban osztottak meg, ám a közösségbe jelenleg nem lehet belépni, a jelentkezés lehetőségét kikapcsolták az adminisztrátorok.

Szükségtelen ezen szomorkodni, mert egy friss szivárgás kellemes hírekkel szolgál az okostelefonok várható árával kapcsolatban. Ha hihetünk ezeknek az új értesüléseknek, akkor a Pixel 7 és a Pro variáns is ugyanannyiba fog kerülni, mint a jelenlegi generáció tagjai. Ez azt jelenti, hogy az alapmodell 599, a nagyobb készülék pedig 899 dolláros áron lesz kapható az Amerikai Egyesült Államokban. Ezek átszámolva 251 és 377 ezer Ft-ra jönnek ki.

Bár az USA-n belül forgalomba kerülő készülékek esetében nem lesz drágulás, más piacokon megemelhetik a vételárat. Ugyanez történt az iPhone 14 készülékek esetében, hasonló döntést a Google is bármikor meghozhat.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Pixel 7 zöldes, fekete és fehér árnyalatokban lesz kapható, míg a Pixel 7 Pro esetében mogyoróbarna, fehér és fekete színek közül lehet majd választani. Az okostelefonok előrendelése a bemutató napján, vagyis október 6-án megkezdődik, ráadásul az új szivárgás a korábban már emlegetett október 13-ai megjelenési dátumot is megerősíti.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid