Új Call Of Duty játék jön telefonokra

0

Az Activision bejelentette, hogy egy új Call Of Duty játékkal készülnek a mobil operációs rendszerekre. Akárcsak a CoD Mobile, ez is egy battle royal cím lesz, mégpedig a Warzone-nak egy mobilos feldolgozása. A cég azt is kihirdette, hogy szívesen látják az új kollégákat, az új játék megalkotásához ugyanis el fog kelni a segítség.

Az Activision közzétette, milyen pozíciókra keresnek új munkatársakat, ami azt jelenti, hogy a most bejelentett telefonos Call Of Duty Warzone még messze van a megjelenéstől. Egyelőre nagyon keveset tudni a cím kapcsán, viszont a kiadó ígéretet tett arra, hogy valódi AAA élmény várja majd azokat, akik belevetik magukat az újdonságba, amikor az végre megérkezik.

Habár az eredeti konzolos és PC-s Warzone kapcsán voltak kevésbé lelkes felhasználói vélemények is, de még így sincs okunk kételkedni abban, hogy a telefonos iteráció kellemes szórakozás lesz, amikor végre eljut Android és iOS operációs rendszerekre. Pláne ha vérfrissítés is érkezik a munkaerő-állományban.

A CoD Mobile egy sikeres cím, a Play Áruházból több, mint 100 millió alkalommal töltötték le az Activision játékát, és jelenleg is erős felhasználói bázis áll mögötte. Reméljük, hogy a most bejelentett Warzone kiadás nem jut a Diablo Immortal sorsára, nem kerül a fejlesztés poklába, és pár éven belül megjelenik a készülékekre.

Forrás: AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid