Új, hajlítható Xiaomi telefon jöhet a Samsung Galaxy Z Fold 3 ellen

0

A legfrissebb értesülések szerint a Xiaomi egy frissített Mi MIX Fold készüléken dolgozik, amelyet a Samsung Galaxy Z Fold 3 kihívójának szánnak. Az átdolgozott okostelefon állítólag egy kijelző alá szerelt kamerát is kaphat, további újítások mellett.

A kínai gyártó első hajlítható okostelefonja az idei év elején debütált a Samsung Galaxy Z Fold modellekhez hasonló külalakkal. Összességében véve egyébként egy nagyon jól sikerült készülékről van szó, ám sajnálatos módon csak a kínai határokon belül lehet beszerezni, legalábbis hivatalosan. Egy Weibón tevékenykedő szivárogtató most azt állítja, hogy a Xiaomi a Mi MIX Fold frissített változatán dolgozik, ami valójában nem egy teljesen új modell, hanem inkább egy ráncfelvarrás.

A bennfentes szerint a készülék külső és belső képernyője is megemelt képfrissítési rátát kap, illetve az új modell támogatni fogja a 120 wattos gyorstöltést, amely villámgyorsan újratölti majd a hajlítható telefon 5000 mAh kapacitású akkumulátorát. Ezeken felül még egy kijelző alá szerelt képrögzítő egységről is szót ejt a szivárogtató, ez valószínűleg a hajlítható képernyő alá kerül majd, valahogyan úgy, ahogyan a Samsung Galaxy Z Fold 3-nál láthattuk.

Nem óriási újítások ezek, de azért határozottan üdvözölendő frissítések, mivel az eredeti modell “csak” 67 wattos gyorstöltéssel volt kompatibilis, és nem volt semmilyen kamera a hajlítható mobil belső oldalán. A Samsung Galaxy Z Fold 3 kijelző alá szerelt kameráján, illetve az általa készített képek minőségén van még mit javítani, kérdés, hogy a Xiaomi mire jut a saját megoldásával. Reméljük az általuk alkalmazott képrögzítő modul kevésbé lesz látható, és szebb fotókat készít majd.

Annak is valószínűleg sokan örülnének, ha egy jó árazással a globális piacokon is megjelenne a Xiaomi Mi MIX Fold új változata. Szerencsére hajlítható okostelefonokból nem lesz hiány a jövőben, sőt, állítólag még idén is érkeznek további új modellek, például a Google is készül egy ilyen kialakítású mobillal.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid