Itt a legjobb kamerával szerelt mobilok friss toplistája

11

A DxOMark szakemberei folyamatosan tesztelik az új csúcsmobilok kameráit, majd az elért pontszám alapján rangsorolják őket. Nézzük a legfrissebb toplistát!

A nemrég megjelent Samsung Galaxy S7 edge is átesett a teszten, és azonnal az összesített toplista első helyére ugrott a 88 pontos eredményével. A készülék a fotózásra és a videózásra is ennyi pontot kapott, itt láthatod a részletes értékelést:

galaxy-s7-dxomark

A mobil egy 12 megapixeles szenzort használ f/1.7-es rekesznyílással és kiemelkedően nagy pixelmérettel, így kevés fénynél is nagyon jó képeket lőhetünk vele, a Dual Pixel autofókusz pedig rendkívül gyors és pontos. Egyébként más tesztek is megerősítik az S7 modellek kiváló fotózási és videózási képességeit, így nincs okunk kételkedni az eső helyben.

s7-edge-kamera-teszt

A második helyen holtversenyben a Galaxy S6 edge+ és az Xperia Z5 áll 87 ponttal, és a legjobb 5 között van még a Galaxy Note 5 és a Galaxy S6 edge is, egyaránt 86 ponttal.

Ha valakit esetleg érdekel, akkor a sor az iPhone 6S Plusszal, a Nexus 6P-vel és a Motorola Droid Turbo 2-vel folytatódik, mindhárom készülék 84 pontot kapott. Ezektől nem sokkal maradt le az LG G4, a Moto X Style és a Galaxy Note 4, ezek 83 pontot értek el.

forrás: DxOmark

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid