Új mobilos böngészővel rukkolt elő az Opera

0

Sejtésünk szerint nem csupán a Google Chrome-ot, vagy netán a Mozilla Firefoxot használják olvasóink, legyen szó akár PC-s, akár okostelefonos környezetről. Az Opera browser rajongói biztosan örülnek majd a norvégok vadonatúj mobilos böngészőjének, de azoknak is érdemes lesz továbbolvasnia, akik más applikációt használnak jelenleg. Hátha megjön a kedvük!

Az új alkalmazás az Opera Touch nevet viseli, és az benne a leginkább klassz, hogy azzal a szándékkal fejlesztették ki, hogy a mobil verzió együtt dolgozzon az asztali változattal, ráadásul teljesen mindegy, milyen okostelefonod van. Az Opera Touch másik cool faktora az egykezes használatra optimalizáltságban rejlik, ugyanis minden fontosabb funkciót olyan helyre tettek, ahonnan kényelmesen elérhető a hüvelykujjal.

Az alkalmazás elindítása után a keresőmódba fogunk kerülni, felugrik a telefon billentyűzete, és már villog is a kurzor a címsávban. A fejlesztők szerették volna minimalizálni a keresés lépéseit, és ez volt az egyik ötletük. Az Opera Touch segítségével vonal és QR kódok alapján is van lehetőség a kutakodásra, de külön gomb van a legutóbbi keresések elérésére, ez a gyors akciógomb (Fast Action Button).

Szintén a kódolvasóval hívhatjuk elő a Flow funkciót, ami folytonosságot épít ki a telefonos, valamint a számítógépes Opera böngészők között. A Flow segítségével linkeket, képeket, videókat, vagy jegyzeteket tudsz saját magaddal megosztani, képes vagy a munkát ott folytatni, ahol otthon abbahagytad, amikor úton vagy. Az alkalmazás már tölthető is a Google Play Áruházból, kattintsatok bátran erre a linkre, ha felkeltettük az érdeklődésed.

Forrás: Google Play Store

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid