Újabb három Samsung mobil kapta meg az Android 10-et

0

A Samsung mostanában szemlátomást komolyan veszi a frissítések kérdését, és nem csupán a zászlóshajók esetében. Ebben a hónapban már két középkategóriás mobil is megkapta a One UI 2.0 felületet Android 10 rendszerrel karöltve, most pedig újabb készülékek csatlakoztak. A Galaxy M40 és a Galaxy A70s után most a Galaxy A6 (2018), a Galaxy A7 (2018) és a Galaxy A80 kerül sorra.

A Samsung Galaxy A7 (2018) Android 10 frissítése az A750FXXU4CTBC verziószámot kapta, és nagyjából 1,3 GB-os mérettel rendelkezik. Számos újítást hoz a készülékre, többek között elérhetővé válik a frissített sötét mód, az új navigációs gesztusok, és több más a One UI 2.0 rendszert, illetve az alapjául szolgáló Android 10-et jellemző extra. Az update ezeken kívül tartalmazni fogja a márciusi biztonsági csomagot is.

A Samsung Galaxy A6 (2018) Android 10 frissítése az A600FNXXU5CTB9 build számot kapta, és az újdonságok mellett ez is magában foglalja a márciusi biztonsági javításokat. Nincs részletezve egészen pontosan milyen új funkciókat tesz lehetővé az adatcsomag, de valószínűleg a szokásos Android 10 és One UI 2.0 jóságok kerülnek az Exynos 7870 lapkával működő okostelefon eszköztárába.

A Galaxy A80 esetében az A805FXXU4BTC3 build számmal rendelkező Android 10 és One UI 2.0 frissítés érkezik, de a készülék érdekes módon a legújabb biztonsági frissítés helyett a csak a februárit kapja meg, ennek okát egyelőre nem tudni.

Az Android 10 frissítést már elkezdték kiszórni Indiában, ahol a Galaxy A7 (2018) modellekre, a Galaxy A6 (2018) és a Galaxy A80 telefonokra pedig elsőként Franciaországban érkezett meg az új rendszer. Nyilván nem egy időben jut el minden piacra az update, de hamarosan minden készülékre megérkezik az adatcsomag. Ha türelmetlen vagy, akkor a beállítások menüben ellenőrizheted, hogy tölthető-e már a frissítés.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid