Újabb képen a Lenovo teljes kijelzős mobilja, és már a neve is ismert

0

Alig két napja, hogy a Lenovo alelnöke felborzolta a kedélyeket egy képrészlettel, valamint egy hihetetlennek tűnő infóval a hamarosan megjelenő mobiljukról, most pedig újabb részleteket árult el.

Mint azt már korábban is megírtuk, Chang Cheng a hivatalos Weibo profilján hintette el, hogy az új mobiljukon az előlap 95%-át foglalja el a kijelző, amit kétkedve fogadott az internet közönsége, mivel még a legkomolyabb gyártók is 82-85%-ig jutottak ebben.

Egy rajzot is megosztott a mobilról az alelnök, ami tovább erősíti a pletykát, miszerint tényleg egy szinte az egész előlapot elfoglaló kijelzővel szerelik új mobiljukat.

Ez még nem minden, ugyanis a mobil nevét is elárulta Mr. Cheng, ami Lenovo Z5 lesz. Állítólag 4 új technológiát is felvonultat majd, amelyek mindegyike a keret minimalizálására szolgál. Ebbe bele tartozik a kamera, a hangszóró és az ujjlenyomat-olvasó elhelyezése is. A kamera állítólag periszkópszerűen emelkedhet majd ki a mobilból, mint a Vivo Apex esetében. A hangszóró a panel része lehet, mint a Xiaomi Mi Mix-nél, az ujjlenyomat-olvasó pedig szintén a kijelző alá kerülhet.

Koncepcióképet is alkottak az infók alapján, és valahogy így nézhet majd ki teljes egészében a Z5:

Elég tetszetős, de azért tartogassuk az örömködést a hivatalos leleplezésig, amire állítólag már nem kell sokat várni, mivel a hírek szerint június 14-én leplezik le a mobilt.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid