Újabb Samsung készülékek frissülnek Android 14-re

0

A Samsung tényleg nem ül a babérjain, ha a szoftverfrissítésről van szó. Most is újabb készülékek csatlakoztak azok sorához, amelyekre eljutott a stabil Android 14 operációs rendszer, illetve a dél-koreai gyártó saját fejlesztésű interfésze, a One UI 6. A Samsung többek között a Galaxy S21 FE, Galaxy A52s, illetve a Galaxy A33 modellekre kezdte el bevezetni az új szoftvert.

A Samsung Galaxy S21 FE frissítése egyelőre csak az USA-ban, a Verizon által forgalmazott modellekhez érkezett meg, de hamarosan más országokban, a kártyafüggetlen modellekre is elérhetővé válik.

Ha netalán olyan Galaxy S21 FE készüléked van, amit a Verizon szolgáltatótól vásároltál, akkor a frissítés a G990USQU9FWK5 és G990U2SQU7FWK5 buildszámokkal jön, és részét képezi a novemberi biztonsági folt is.

  • Frissítés: már Európában is frissülnek a Galaxy S21 FE modellek! 

A Samsung Galaxy A52s jelenleg Bulgáriában, Németországban, valamint Hollandiában frissül a beszámolók szerint. A szükséges adatcsomag 2,29 GB-os, és a A528BXXU5FWK4 buildszámmal bír. Telepítését követően az okostelefon megkapja a 2023 novemberére vonatkozó biztonsági javításokat is. A szoftver a következő napokban más európai országokba is eljuthat.

A Samsung Galaxy A33 egyelőre csak Európa bizonyos részein kapja meg az új rendszert, ami az A336BXXU7DWK6 buildszámmal, illetve a novemberi biztonsági javítással egyetemben érkezik. A telepítéshez szükséges adatcsomag 2,3 GB-os.

Végül, de nem utolsósorban, a Galaxy Tab S9 FE és Galaxy Tab S9 FE+ táblagépek is megkapják a One UI 6-ot, ezekre a készülékekre is nálunk, Európában kezdett elsőként megjelenni az új szoftver. A buildszámok a X516BXXU1BWK9 és a X616BXXU1BWK9, és ahogyan a többi készülék esetében, ezúttal is jár grátiszba a novemberi biztonsági folt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid