Újabb Samsung mobil kapott Android 10 frissítést

0

Úgy látszik, a Samsung kezdi összeszedni magát a frissítések terén, ugyanis a korábbi évekhez képest gyorsabban zajlik a folyamat. A Galaxy S10 és a Galaxy Note 10 mobilok után most a Galaxy Note 9 is sorra került.

A Galaxy S10 széria már december elején megkapta az Android 10-et, a Galaxy Note 10 sorozat pedig a hónap közepén csatlakozott. Bár sokan nem gondolták volna, de a korábbi Note 9-re is megérkezett az új, stabil szoftver még 2019-ben, december legvégén, ám először csak azok kapták meg, akik részt vettek a béta programban. Most, 2020 elején pedig szélesebb körben is megindult a frissítés, a felhasználók legnagyobb örömére.

Az új rendszer build száma N960FXXU4DSLB, és elsőként Németországban vált elérhetővé, de minden bizonnyal rövidesen Európa-szerte megjelenik a frissítés. Az Android 10-zel természetesen a One UI 2.0 felületet is megkapják a tulajok, így összességében elég sok újításra lehet számítani. Ha Note 9 mobilod van, mostantól érdemes néha ránézned a beállításoknál a szoftverfrissítés menüpontra, mert bármikor megjelenhet a letöltési lehetőség.

A Galaxy S9 és S9+ tulajok szintén készülhetnek lassan, jó eséllyel az ő készülékük lesz a következő, amelyikre kiadja a Samsung az új rendszert.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid