Újabb Xiaomi Mi 8 változatok jönnek

0

A Xiaomi Mi 8 egy olyan zászlóshajó lett, amelynek különféle variációi igyekeznek mindenféle igényt kielégíteni. A kínai gyártó szerint azonban még további két eszköz szükséges volna, hogy maradéktalanul lefedhessék a vásárlók vágyait. Ennek okán hamarosan együtt örülhetünk a Mi 8 Youth, valamint Mi 8 Screen Fingerprint Edition kiadásoknak, bár azért reméljük, az utóbbinak nem ez lesz a végleges neve.

Szomorú módon egyelőre nagyon kevés információ áll rendelkezésre erről a két új Mi 8 mobilról. A Mi 8 Youth állítólag kapható lesz 4GB/64GB, 6GB/64GB és 6GB/128GB kiszerelésekben, szürke, arany, valamint kék színekben. A hosszabb nevű testvér 6GB/128GB, illetve 8GB/128GB változatokban, fekete és arany árnyalatokban jut a boltok polcaira. Utóbbi neve amúgy egy megjelenítőbe szerelt ujjlenyomat-olvasó meglétére enged következtetni, ami az idei év egyik legpezsgőbb innovációja volt. A notch mellett. Bazinga.

A mobilok sokban hasonlíthatnak a Xiaomi Mi 8 SE, valamint a Mi 8 Explorer Edition telefonokra. Az egyikben Qualcomm Snapdragon 710 lapkakészlet végezheti a számításokat, a másik pedig a már említett biometrikus szenzor által lehet különleges. Egyelőre ennél többet nem tudunk elárulni ezekről a készülékekről, de eddigi jó szokásunkhoz híven rajta fogjuk tartani a szemünket az Xiaomi újdonságain.

 

Ha az alap Mi 8-ra fáj a fogad, akkor most nagyon jó áron tudod beszerezni, itt találsz hozzá kedvezményes kuponokat. Ha pedig érdekelnek a Xiaomi cuccok, akkor csatlakozz új Facebook-csoportunkhoz:

Itt felteheted a kérdéseidet, vagy megoszthatod a tapasztalataidat a Xiaomi termékeivel kapcsolatban.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid