Újfajta hozzászólások jönnek a YouTube-ra

0

Folyamatosan változtatnak, újítanak valamit a különböző alkalmazásokon, nem kivétel ez alól a YouTube sem, habár bizonyos fejlesztések nem feltétlenül nyerik el mindenki tetszését. A most bejelentett újítás vélhetően nem fog akkora felháborodást kelteni, mint a felbontás átállításának megváltoztatása, ezzel ugyanis a videókon belül megjelölt időpontokhoz lehet majd hozzászólni.

Az opció a gyakorlatban úgy fog működni, hogy miközben a felhasználók néznek egy videót, mindig az adott részhez kapcsolódó hozzászólások fognak megjelenni, nem egyszerre az összes komment. Jelen pillanatban ez csupán egy kísérleti funkció, így csak a kiválasztott kevesek férhetnek hozzá.

Az időbélyeggel ellátott hozzászólásokat a YouTube mobil változatában a videók alatti kommentszekcióban, a rendezés gombra koppintva lehet majd aktiválni. Miután ez megtörtént, az adott időpontra igazított kommentek akkor válnak láthatóvá, amikor videó nézése közben elérjük a megjelölt részt.

A funkció már régóta elérhető a SoundCloud felhasználók számára, így maga az ötlet nem teljesen eredeti, de vélhetően meglesz a maga haszna. Kérdés, hogy ez a lehetőség miként fog működni a YouTube berkein belül, illetve hogy mikor válik majd széles körben elérhetővé.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid