Ulefone Armor Flip – Itt a strapabíró kagylótelefon!

0

Az Ulefone Armor széria már régóta bizonyítja, hogy nem muszáj Caterpillar logónak lennie egy strapabíró okostelefonon, hogy minőségi legyen a végeredmény. A kínai gyártó Armor Flip készüléke egy igencsak érdekes koncepcióra épül, ötvözi a régmúlt népszerű flip mobiljainak dizájnját a strapabíró mobilok ellenállásával, hogy aztán az egyik legérdekesebb feature telefont kapjuk, ami jelenleg a piacon van.

Az Ulefone Armor Flip legfőbb erénye természetesen a külső borítása, illetve annak strapabírása, ami többféle szabványnak is megfelel. Ütéseknek és más fizikai sokknak a MIL-STD810G katonai minősítés szerint áll ellen, a víznek és a pornak pedig IP68 és IP69K szabványok szerint hány fittyet a készülék. A mobil remekül bírja a direkt napfényt, és a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat is. A flip kialakítást lehetővé tevő zsanér szintén egy masszív darab, a gyártói ígéret szerint 100.000 nyitást és csukást is simán kibír, szóval nem kell félni attól, hogy a mobil egyhamar összenyekken.

A telefonon van kívül is egy megjelenítő (1,44 colos), hogy lássuk az időt és a fontosabb dolgokat, belül pedig egy 2,4 colos képernyő vár bennünket, ám a történet most nem a retinás tartalomfogyasztásról szól, szóval nem érdemes meglepődni a 240×320 pixeles felbontáson. A mobil egyébként két SIM kártya fogadására is képes, ezeknek standard méretűeknek kell lennie, a legtöbben vélhetően adapterrel fogják ezt megoldani, hiszen manapság már kevésbé használatos ez a szabvány. Az Ulefone Armor Flip nem egy okostelefon, de egy csomó hasznos dolgot tud, és persze zenét is lehet vele hallgatni, sőt, micro SD kártyát is fogad. A készülékben FM rádió is van, de nem kell nélkülözni a Bluetooth modem előnyeit sem.

Nem kifejezetten ez a lényege, de a mobillal fotók is készíthetőek, a készülék egyetlen 1,3 megapixeles képrögzítő egységgel dicsekedhet, ha nagyon gyorsan rögzíteni akarunk valamit, a semmitől jobb lesz.

Az Ulefone Armor Flip belsejében lévő 1200 mAh kapacitású akkumulátor 300 órás készenléti időt képes biztosítani, beszélgetni pedig akár nyolc órán keresztül is lehetséges. Az eszköz nem az okostelefonok és kütyük rajongói számára készült, hanem azoknak a mesterembereknek, akik szeretnének bárhol és bármikor elérhetőek lenni, és nem baj, ha azért néhány extra funkcióval is bír a mobiljuk. Emellett persze másodlagos telefonnak is tökéletes lehet.

Nagyon el tudjuk képzelni ezt a készülékeket egy autószerelő, vagy mondjuk egy gépész kezében. A telefon most 62,99 dolláros áron kapható a Banggood virtuális áruházában, ami átszámolva olyan 18 ezer Ft. Érdemes az EU Priority Line szállítást választani, hogy biztosan vámmentes legyen a csomag. További részletekért és megrendelésért kattintsatok erre a linkre!

Megjegyzés: a mobil egyelőre előrendelési állapotban van, a hónap vége felé ígérik a feladást.

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid