Űrdongó kiadást kapott a Red Magic 9 Pro+

0

Korábban már emlegették, nemrég pedig le is leplezték a Red Magic 9 Pro+ Bumblebee, vagyis Űrdongó kiadását. Akárcsak a szóban forgó Transformer, ez a készülék is sárga és fekete színben pompázik.

A mobil minden ízében a népszerű Transformert idézi, akár az alakváltó robotok, akár az extravagáns vizualitás rajongója az ember, örömmel pillant a limitált kiadású okostelefonra. Az újdonság szénszálas textúrájú felülettel, Űrdongó logóval és teljesen egyedi csomagolással rendelkezik, utóbbin ott vannak az Autobot kódnevei is.

A limitált kiadású Red Magic 9 Pro+ dobozában egy fekete/sárga mágneses hűtő, egy egyedi, 165 watttos gyorstöltő, illetve egy szintén a koncepcióhoz illeszkedő SIM-kártya eltávolító eszköz található, hogy az USB-C kábelről, az Űrdongó jelvényről és a szintén mágneses tokról meg ne feledkezzünk. A készülék által futtatott szoftver is megkapta a maga tematikus átalakítását.

A Red Magic 9 Pro+ különleges kiadása kínai jüanból átszámítva 329 ezer forintba kerül, és ami a hardveres jellemzőket illeti, ugyanazt kapja a szerencsés jövendőbeli tulajdonos, mint bárki, aki a normál modellt választja.

A limitált kiadású telefon 16 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral rendelkezik. Nem érdemes túlságosan belelkesedni az Űrdongó kiadású Red Magic 9 Pro+-ért, mert valószínűleg nem lesz hivatalosan kapható a kínai határokon kívül.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid