Üzenetküldési funkcióval gazdagodik a YouTube alkalmazás

0

Ha egy jó kis gyűlölettől fröcsögő kommentárt akartunk fűzni egy Justin Bieber videó alá, azt eddig is megtehettük a Youtube-on. A videómegosztó oldal felelősei azonban szeretnék tovább növelni a kommunikációs lehetőségeink tárházát: üzenetküldési opcióval gazdagítják a Youtube alkalmazást. Talán magát a Facebook Messengert támadná hátba ezzel a Google?

Egyszerűen létezik egy igény arra, hogy megbeszéljük, véleményezzük a különféle tartalmakat, és ezzel az igénnyel szeretne lépést tartani a legnagyobb videóportál. Az új funkció egy beépített üzenetküldési, csevegési lehetőség lesz, aminek a segítségével többé nem kell linkeket másolni, és más applikációkon keresztül üzenetben elküldeni ezeket, hanem minden ilyesmit közvetlenül a Youtube-on belül intézhetünk. Egyszerűen és könnyedén oszthatunk meg videókat a barátainkkal, és akármikor beszélgetésbe bonyolódhatunk velük, akár egy videó okán, vagy csak úgy.

youtube-messaging-press

Amikor a funkció elérhetővé válik, az applikáción belül egy új, üzeneteknek dedikált fülre lehetünk majd figyelmesek, amelyen keresztül követni tudjuk a korábbi párbeszédeket. A taktika egyszerű: minél több időt töltesz a Youtube alkalmazáson belül, annál több videót nézel meg, ez pedig tekintélyes bevételt jelent a Google, illetve a tartalmait alkotók számára.

A nagy kérdés az, hogy vajon mennyire tud életképes maradni egy ilyen chat/levelező fícsör, amikor megannyi hasonló lehetőség, applikáció létezik. A kezdeti próbaváltozat egy kis csoportnak már elérhető, akik meghívásos alapon adhatják hozzá a barátaikat a rendszerhez. Ha netán kapnál egy ilyet, ne felejts el megkeresni minket a tapasztalataiddal! :)

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid