Lenovo Lemon 3: erős középkategóriás újdonság nagyon jó áron

0

A remek laptopjairól, és újabban a kiváló mobiljairól is elhíresült Lenovo háza táján sosincs nyugvás. Most egy dizájnos, meggyőző specifikációkkal rendelkező okostelefont indítottak útjára, ami a Lenovo Lemon 3 névre hallgat, és nagyon jó áron kapható.

A Full HD felbontású megjelenítők elterjedése a megfizethetőbb árú készülékek között szerintem az egyik legüdvözölendőbb folyamat a jelenlegi okostelefonos trendeken belül. A Lemon K3 megjelenítője is ezt kínálja, mégpedig 5 hüvelyken, ami valóban éles tartalommegjelenítést jelenthet.

lenovo lemon k3

A rendszermemória mérete 2 GB, a belső tárhely szerepét pedig egy 16 GB-os flash háttértár tölti be, ami szerencsére bővíthető. Aki fényképezni szeretne a mobillal, segítségül hívhatja a hátlapra szerelt 13 megapixeles, illetve az előlapon található 5 megapixeles kamera tudását. A számításokat egy Qualcomm Snapdragon 616 lapka végzi, az akkumulátor kapacitása pedig 2750 mAh, amire minden bizonnyal szükség is lesz, hiszen a készülék a 4G hálózatokon is elszáguldozik, ami többlet energiaigénnyel jár. A Lenovo Lemon K3 megbirkózik egyszerre két SIM kártyával is, és persze a szokásos Wi-Fi, Bluetooth, GPS, illetve microUSB-s kapcsolódási lehetőségekről sem kell lemondanunk. A sztereó hangszórópáros pedig már tényleg csak hab a képzeletbeli tortán.

lenovo lemon k3 oldal

Most viszont érdemes lesz megkapaszkodni valamiben, mert jön a mobil ára: kínai pénzből átszámítva alig 105 dollárba kerül a készülék a gyártó hazájában. Ez azt jelenti, hogy egy árkategóriában helyezkedik el a nemrég piacra dobott Xiaomi Redmi 3-mal, aminek ugyan jóval nagyobb az akksija (4100 mAh), de csak HD felbontású a kijelzője. Itt már csak az a kérdés, kinek mi éri meg jobban, mindenesetre a Lenovo újdonsága minden szempontból egy remek ajánlat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid