LG G5: a fémház ellenére is maradhat a cserélhető akksi

3

Az LG G5 ott van a legjobban várt 2016-os csúcsmobilok között, és a legfrissebb hírek szerint olyan újítással készül a gyártó, ami valóban egyedülállóvá teszi a készüléket.

Az LG tavaly nagyon büszke volt arra, hogy a Samsunggal ellentétben az ő csúcsmobiljuk, a G4 megőrizte a cserélhető akksit és a bővíthető memóriát. Ezt persze nem volt túlzottan nehéz megoldani, hiszen maradtak a műanyag kivitelnél. A G5 azonban állítólag már fém házzal érkezik, és így veszélybe kerülhetnek az említett lehetőségek. Szerencsére úgy tűnik, hogy az LG nem hajlandó lemondani a szétszedhető kialakításról, és egy teljesen újszerű készülékházon dolgoznak.

Az beszámolók szerint az LG G5 fémháza a képen látható módon lesz szétszedhető, ami azt jelenti, hogy megmarad a cserélhető akkumulátor.

lg-g5-leak-remder

Másik érdekesség, hogy a hátlapi gombok visszakerülhetnek a készülék oldalára, és a helyükön valószínűleg egy ujjlenyomat-olvasó lesz. Mindez persze még nem került hivatalosan megerősítésre, azaz érdemes fenntartással kezelni az olvasottakat.

A korábbi pletykák szerint a G5 megkapja a V10 dupla kijelzőjét, a meghajtásról pedig a Snapdragon 820 gondoskodik majd. A bemutató ideje még kérdéses, de egyesek szerint már februárban leleplezi az LG az újdonságot.

forrás: CNet via: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid