Vernee M5 akció az Aliexpressen

0

A Vernee kompakt készülékét megjelenése óta kedvelik a vásárlók, mivel a divatos, modern külső egy igazán minőségi telefont takar. Az egyébként is olcsó mobil most akciósan kapható az Aliexpress Tech Discovery keretein belül.

A kompakt készülékek kedvelőinek tudjuk ajánlani a Vernee M5-öt, amely 5.2 colos IPS kijelzővel rendelkezik, és az egykezes felhasználásra lett kialakítva, emellett igyekeztek maximalizálni a kijelző méretét. A telefon mindössze 6.9 mm vastag, és szépen lekerekített élekkel rendelkezik, így a letisztult külső mellett a fogása is kellemes.

Az elöl-hátul alkalmazott 2.5D kerekítések és a magas minőségű fémház mellett a mindössze 144 grammos súly miatt is kifejezetten kényelmes kézbe fogni a készüléket. Az aksi pedig ennek ellenére elég méretes, 3300 mAh kapacitású.

A sebességért az MTK6750 8 magos rendszerchip felel, amihez 4 GB rendszermemória tartozik, és VOS 1.0 fut a mobilon, amely Android 7.0-s alapokon nyugszik, így kifejezetten gyors és gördülékeny felhasználói élményt nyújt. A háttértárral sem spóroltak, mivel 64 GB került a kompakt mobilba, amit egyébként akár egy 128 GB-os memóriakártyával is tovább bővíthetünk.

Hátulra egy 13 megapixeles optika került, ami 0.3 másodperces fókuszt ígér, és a segítségével könnyen megörökíthetjük a számunkra fontos pillanatokat, míg a szelfikért egy 8 megapixeles kamera felel, amit profi arcfelismeréssel, illetve arctónus javítással is elláttak.

További információk a Vernee oldalán találhatóak.

A Vernee M5 most az Aliexpress Tech Discovery alkalmából mindössze 120 dollárért rendelhető. Ez az akció mindössze egy hétig tart, október 24-gyel bezáróan. A mobil korlátozott mennyiségben elérhető, és most még tovább 3 dollár kedvezményt is kapnak a vásárlók, így 117 dollár lesz a nettó végösszeg. Ha megtetszett a Vernee M5, akkor ezen a linken tudod megvásárolni.

forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid