Videón az LG G7 ThinQ Android Pie rendszere

0

Cirka két héttel ezelőtt indította útjára az LG az Android Pie béta frissítését az LG OS PureView program részeként. A szoftver számos újdonságot hoz magával, gesztus alapú vezérlést, adaptív fényerőt és akkumulátort, valamint a mobilhasználati szokásainkat monitorozó Digital Wellbeing-et többek között. A rendszer működéséről egy majd három perces videó került ki az internetre, amelyet egy LG G7 ThinQ segítségével készítettek.

A szoftverfrissítés jelenleg csupán Dél-Koreában elérhető, ahol egy helyi felhasználó volt olyan kedves, és rögzítette a második bétát. Neki köszönhetően mi is alkothatunk egy képet a legfrissebb Android operációs rendszer működéséről az LG zászlóshajóján.

Ahhoz, hogy valaki részese legyen a programnak, fel kell iratkozni a Quick Help applikáción keresztül, ám a törekvést csak akkor koronázhatja siker, ha egy dél-koreai példány van az illető birtokában. Az LG a bétatesztelést hazájának határai közé szorította, így valószínűleg más országokban csak akkor juthat el a készülékekre az új operációs rendszer, ha már elkészült a végleges változat. Sajnos erre esélyesen már csak jövőre kerülhet sor. Bánkódni persze nem érdemes, hiszen így legalább egy kellően csiszolt, jól működő disztribúció érkezik majd a telefonok tulajdonosaihoz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid