Rövid videón a kávamentes Xiaomi Mi MIX 3

0

Egymásnak feszülnek a gyártók a kegyeinkért folytatott küzdelemben, és bár 2018 a végéhez közeledik, még lesznek nagyágyúk az idén is. Ezek közül az egyik legjobban várt készülék a Xiaomi Mi MIX 3, ami októberben válik hivatalossá. A telefonról most valaki közzétett egy rövidke videót, amin többek között a kamerarendszert elrejtő mechanizmust is megtekinthetjük.

Az egyik legélénkebb spekuláció azzal kapcsolatban van, vajon ez lesz-e az első 5G okostelefon a világon? Lin Ben, a vállalat vezérigazgatója nemrégiben közzétett egy fotót, amin a mobil látható, és a kijelzőjén ott virít az 5G felirat. Abból kiindulva, hogy a mobil októberben kerül piacra, eléggé szokatlan az említett hálózati szabvány támogatottsága, ugyanis a legfrissebb jelentések értelmében az első 5G telefonok valamikor 2019 elején lesznek elérhetőek. Ebben a történetben egyelőre nem tudunk pontosan igazságot tenni, viszont az alábbi felvétel már csak azért is érdekes, mert láthatjuk a készülék kameramechanizmusát akcióban.

A felvétel először a Weibo-n tűnt fel, majd később felkerült a YouTube-ra. A Xiaomi Mi MIX 3 kijelzőjét szinte alig veszi körül bármilyen keret, viszont a képrögzítő egységeket előcsalogató kiépítés nem biztos, hogy elnyeri mindenki tetszését. Bár a vállalat érthető okokból helyezte a kamerákat erre a mozgatható modulra – máskülönben sokkal vastagabbak lennének a kávák -, ugyanakkor a tartósságot illetően felmerülnek bizonyos kétségek.

Xiaomi Mi MIX 3

Ami érdekes, hogy itt az Oppo Find X-szel ellentétben nem egy motorikus megoldásról van szó, kézzel kell a kamerát feltolni, valahogy úgy, mint anno a kicsúsztatható kivitelű telefonoknál. Neked hogy tetszik ez az elképzelés?

Kapcsolódó cikk:

 

Ha szereted a Xiaomi cuccokat, akkor érdemes csatlakoznod a nemrég indult Facebook csoportunkhoz:

Itt felteheted a kérdéseidet, vagy megoszthatod a tapasztalataidat a Xiaomi termékeivel kapcsolatban.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid