Rövid videón a kijelző alá szerelt szelfikamerával rendelkező Oppo mobil

0

A kínai Oppo immáron három hete reklámozza saját készülékét, ami véglegesen nyugdíjba küldheti a szenzorsziget enyhén szóval is megosztó intézményét. A telefonnak olyan előlapi kamerát adtak, ami a megjelenítő mögött található, és onnan, rejtve végzi a dolgát, nem kell neki sem notch, sem bevágás, de a különböző mechanikus megoldásokat is feleslegessé teszi. A mobil június 26-án kerül bemutatásra, ám egy rövid videóval az Oppo marketingesei újfent emlékeztetnek minket arra, miért is érdemes várni erre a készülékre.

A vállalat közzétett egy rövid előzetes videót, melyhez társították a bemutató dátumát is, ami június 26., a helyszín pedig egy Sanghajban megrendezésre kerülő expó. A mindössze 15 másodperces videón kiválóan látható az egyelőre ismeretlen nevű készül formaterve, és a megjelenítő, ami az előlap nagy részét dominálni fogja. Íme a rövid kedvcsináló, amelyen korábbi Oppo mobilok is felbukkannak, majd a végén az újdonság látható:

A rejtett előlapi kamera úgy működik, hogy amikor fotókat készít, a felette lévő pixelek a képernyőn inaktívvá válnak, áteresztik a fényt, majd ha a képrögzítés folyamata véget ért, ismét ugyanúgy funkcionálnak, mint azelőtt, és ilyenkor egyáltalán nem is látszik az egység. Az egész villámgyorsan történik, szóval ha nem jelenne meg egy kör alakú minta az előlapi kamera körül, a legtöbben nem is tudnánk, hová kell nézni ilyenkor.

Az Oppo két nap múlva közszemlére teszi majd a rendkívüli okostelefon prototípusát, így a nagyérdemű fizikai valójában is hódolhat az innovatív, és igazából régen várt megoldással rendelkező mobil előtt. A rendezvény délután kettőkor kezdődik helyi idő szerint, és mi is igyekszünk szemmel tartani az eseményeket, amelyekről természetesen számotokra is beszámolunk majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid