Óriási siker a Xiaomi Mi Band 4, rengeteg fogyott belőle pár nap alatt!

0

A Xiaomi Mi Band sorozat a világ egyik legnagyobb példányszámban értékesített viselhető kütyü szériája, így egyáltalán nem meglepő, hogy a legújabb generáció, a Mi Band 4 is azonnal hatalmas siker lett.

A Xiaomi Mi Band 4-et durván két hete mutatták be, és nem sokkal később meg is kezdődött az értékesítés. Kínában mindössze 8 nap kellett ahhoz, hogy az első 1 millió példány elfogyjon, és ebben még benne sincs a nemzetközi verzió, ami hivatalosan Mi Smart Band 4 néven fut.

A hivatalos európai megjelenés egyébként június 26-án lesz, de már közel egy hete beszerezhető a nemzetközi változat, jómagam is már napok óta nyúzom.

Így néz ki a hivatalos nemzetközi verzió doboza

Az elődjéhez képest a Mi Band 4 egy nagyobb, színes AMOLED kijelzőt, Bluetooth 5.0 támogatást, friss hardvert, jobb szenzorokat, és rengeteg új funkciót kapott. A kijelző itt már érintős (nem csak egy gomb van), komolyabb a menürendszere, vannak különféle sportmódok (séta, futás, kondi, úszás, stb.), stopper, időzítő és zenevezérlés is többek között. Az ár pedig továbbra is nagyon kedvező, és az üzemidőre sem lehet panasz, simán kibír 15-20 napot egy töltéssel.

Most egyébként a Banggood oldalán találtuk a legjobb akciókat a Mi Band 4-re (de gyorsan le fognak járni):

További linkek:

Alapvetően három verzió van, ami elérhető jelenleg. A alap kínai modellen is van angol menü, szóval ezzel is be lehet próbálkozni, viszont mi inkább a nemzetközi (Global/International) variánst ajánljuk. Ezek mellett van az NFC-s modell, amelyből sajnos nincs nemzetközi kiadás, csak Kínában kapható hivatalosan, és a mobilfizetés nem is működik vele Európában.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid