Videón a rejtélyes Nokia X

0

A Nokia X lesz a HMD Global első olyan okostelefonja, amelynek kijelzőjén ott virít a szenzorsziget. A telefont egy négynapos pekingi rendezvény keretein belül megmutatták a nagyérdeműnek, ez idő alatt valaki készített róla egy rövid videofelvételt.

A pekingi kiállításon a gyártó munkatársai nem tették közzé a készülék árát, vagy annak várható specifikációit, és azokról a piacokról sem esett szó ahol majd végül kapható lesz. Szerencsére más forrásból kiszivárgott információk alapján úgy tűnik, hogy a Nokia X várhatóan május 16-án kerül hivatalosan bemutatásra, és ezután alig pár napon belül kapható is lesz mindössze 250 dolláros áron. Ebből az összegből kiindulva valószínűleg egy középkategóriás okostelefonnal van dolgunk, ami szeretné formatervével a jelenlegi prémium készülékeket imitálni.

A már említett alig fél perces videó a napokban tűnt fel a YouTube-on. Szinte minden szögből láttatni engedi a készüléket, ám a hardveres jellemzőkről ezúttal sem tudunk meg semmit. Mivel korábban számos fotó révén volt alkalmunk megtekinteni az érkező Nokia telefont, amit itt látunk, annyira nem érhet bennünket meglepetésként. Igazából a kijelzőn lévő szenzorsziget is pont lemaradt a felvételről, viszont egy egészen közeli képet kapunk a hátlapra szerelt duál kamerarendszerről.

Korábbi kiszivárgott fotókon látszik a notch is:

Bár a Nokia X elsőnek Kínában lesz bemutatva, várhatóan más piacokon is megjelenik a későbbiekben.

Forrás: SlashLeaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid