Videón a Xiaomi Black Shark 2

0

A Xiaomi alá tartozó Black Shark divízió készen áll következő játékosoknak szánt okostelefonjuk bemutatására. A Black Shark 2 néven futó készülék március 18-án debütál, ám jóval a jeles dátum előtt kikerült az internetre a telefon szinte minden fontosabb jellemzője, valamint egy videó, amin a készülék remekül látható. A felelős maga a cég vezérigazgatója, Peter Wu, aki annyira büszke az érkezőfélben lévő csúcstelefonra, hogy nem bírta magában tartani annak kiváló tulajdonságait.

A vállalat első embere megosztott egy posztert a kínaiak leghíresebb közösségi oldalán, a Weibón. Az “ázsiai Twitter”-nek is nevezett portálon közzétett kedvcsináló megerősíti a korábbi szóbeszédeket, melyek szerint a gamer mobil burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet fog dübörögni, akár 12 GB RAM társaságában.

Wu azt is megjegyezte, hogy a készülék e-sportra kiélezett akkumulátort fog kapni, melynek teljesítménye hatvan százalékkal javult az előző generációhoz képest. A cég már korábban is megerősítette, hogy a Black Shark 2 folyadékhűtéses technológiával igyekszik szembeszállni az intenzív felhasználás során keletkező rengeteg hővel. A konstrukció neve Liquid Cool 3.0 lesz.

A fent említetteken túl a Black Shark nem fedett fel semmi egyebet az okostelefon jellemzői közül, de hála az AnTuTu szintetikus tesztalkalmazásnak tudjuk, hogy a belső tárhely kapacitása 128 GB. Ezen kívül kiderült, hogy a kijelző felbontása 2340×1080 képpontos lesz, illetve piacra kerül egy olcsóbb változat, “mindössze” 8 GB RAM-mal. Egy trailer, melyben a Xiaomi Black Shark 2 a főszereplő, szintén kijutott a kibertérbe, a felvételen jól látható, hogy az újdonság sokkal vékonyabb képernyő körülötti kereteket kap, mint az elődök.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid