Visszahozhatja a fémházas telefonokat a OnePlus

0

A OnePlus hivatalosan is bejelentette, hogy július 16-án az olaszországi Milánóban bemutatót fog tartani délután három órakor. Szinte teljesen biztosak vagyunk benne, hogy a Nord 4-et leplezik le a jeles alkalmon. A készülék a fémházas okostelefonok visszatérésének első fecskéje lehet.

A meghívó mellé az alábbi szöveget csatolták:

“Egyesek szerint az 5G korszakában már lehetetlen okostelefont készíteni a fém erejével, kifinomultságával és tartósságával. Mi azt mondjuk: soha ne nyugodj bele!”

Mivel az okostelefon leleplezésére a kínai határokon kívül kerül sor, teljesen biztosak lehetünk az európai értékesítésben. Egyébként állítólag nem kapunk teljesen új készüléket, a korábban OnePlus Ace 3V néven  leleplezett modell érkezik hozzánk a kontinensre, de jó eséllyel módosított külalakkal.

Számítani lehet egy 6,74 hüvelykes, 2772 × 1240 pixel felbontású, 120 Hz-es AMOLED megjelenítőre, 2150 nites maximális fényerővel. A mobil belsejébe Snapdragon 7+ Gen 3 lapkakészlet kerül, 12 vagy 16 GB RAM-mal, illetve 256 vagy 512 GB UFS 4.0 háttértárral.

A készülék hátlapjára 50 megapixeles elsődleges kamerát szerelnek optikai képstabilizátorral, kiegészítés gyanánt egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű modult kapunk. Az előlapra 16 megapixeles szelfikamerát helyeznek.

Állítólagos fotó a mobilról. A keret és a hátlap nagy részes is fémből lehet, a kamerák körüli rész viszont üveg borítást kaphat.

Az okostelefon energiaellátását egy 5500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, ami Kínában 100 wattos gyorstöltést kapott. A telefont természetesen Android 14 operációs rendszer futtat majd, OxygenOS 14 felhasználói felülettel egyetemben.

Ezeket a jellemzőket spékeli meg a OnePlus egy fém hátlappal. Erre nem csupán a kedvcsináló, illetve a meghívó utal, de nemrég napvilágra került egy fénykép, amelyen állítólag a Nord 4 hátlapja látható. Ezzel egy időben a kínai illetőségű Digital Chat Station egy vázlatot is közzétett, amelyen a OnePlus Nord 4 dizájnját vehetjük szemügyre.

Forrás: GSMArena és GizmoChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid