Visszakapja a Stamina módot a Sony Xperia Z5 család

1

A Sony Xperia Z5 széria tagjait birtoklók hamarosan újra élvezhetik a Stamina mód előnyeit. A fícsör az Android 6.0 Marshmallow rendszer érkezésével tűnt el, ám hamarosan visszatér egy frissítésnek köszönhetően.

Az update build száma 32.2.A.0.224, és már elkezdték kiszórni a következő készülékekre: Sony Xperia Z5, Z5 Dual, Z5 Compact, és hamarosan a Z5 Premium is belekerül a listába. Az Android 6.0.1-es szoftver tartalmazza az áprilisi biztonsági csomagot, és visszatér a már jól ismert Stamina és Ultra Stamina mód, amikkel jelentősen növelhető az üzemidő.

A jobb oldali képernyőképen már látható is, miként fest ez a hasznos extra funkció az új rendszeren.

stamina mode

Természetesen ahhoz, hogy minden arra jogosulthoz eljusson az OTA-n keresztül érkező frissítés, még legalább hetek kellenek, és bizonyos esetekben a szolgáltatók reakcióidejétől is függ, hogy ki mikor kaphatja meg azt.

forrás: Xperia Blog

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid