Szupergyors töltést ígér a MediaTek új technológiája

0

A forradalmi áttörés még várat magára a mobil eszközök belsejében lévő akkumulátorokat illetően. A gyártók addig is inkább egy más megközelítéssel próbálkoznak, ami lényegében különféle gyorstöltési szabványokat takar. A MediaTek új technológiája egészen félelmetes: 70%-os töltöttséget produkál alig 20 perc alatt. 

A tavjani cég állítása szerint a gyorsabb töltési sebesség alacsonyabb hőmérséklet mellett érhető el a Pump Express 3.0 technológia révén. A trükk az, hogy a készülék belsejében lévő töltő áramkör megkerülésével egyenesen a telepbe áramoltatják a szükséges energiát az adapterből.

mediatek pump express 3.0

Bár ez kissé veszélyesnek tűnhet, a MediaTek bennfentesei szerint több, mint húszféle biztonsági rendszer ügyel a különböző túlmelegedési és egyéb hibák megakadályozására. Az új töltési metódus a MediaTek Helio P20 lapkával egy időben debütál, ami 2016 végén kerülhet bele különféle készülékekbe. Végezetül íme a technológiát bemutató promóciós videó:

https://www.youtube.com/watch?v=mfWrF2NdkKQ

forrás: MediaTek

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid