Visszavonta nyilatkozatát a Xiaomi munkatárs, aki azt mondta, hogy nem lesz Mi MIX 4

0

Múlt héten a Xiaomi promóciós menedzsere tett egy olyan nyilatkozatot, hogy ne faggassák többé a Xiaomi Mi MIX 4-et illetően, mert nincs ilyen készülék. A minap viszont azt állította, szerinte a külföldi média hibásan idézte, csupán annyit akart közölni, hogy a legutóbbi rendezvényen valóban nem mutatták be a Xiaomi Mi MIX 4-et.

Bishop Edward a friss Weibo-posztjában nem azt írja, hogy létezik a Xiaomi Mi MIX 4, hanem azt, hogy legutóbb nem állított olyat, hogy nem létezik. Ugyanakkor hangsúlyozta, arról sem volt szó, hogy volna ilyen készülék. Jó zavaros, mi? Mi történt akkor most, mi volt ez az egész? Nos, mivel a szériának nagyon sok rajongója van Kínában is, azok elhalmozták a különböző fórumokat kérdésekkel a telefont illetően, és talán a cég még nem volt kész felelni rájuk. Aztán az illető saját szakállára mondott dolgokat, amiket mint a példa is mutatja, később vissza kellett vonnia, vagy legalábbis finomítani rajtuk.

Akkor mindez azt jelenti, mégis lesz Xiaomi Mi MIX 4? Nem biztos, mert a telefon jöttét most sem erősítették meg hivatalosan, ugyanakkor a promóciós munkatárs újabb nyilatkozata annyiban hangzik jobban, hogy teret enged a reménynek. Az évnek még koránt sincs vége, szóval az is megtörténhet, hogy valóban debütál a kínai gyártó prémium phablete, de azért mérget nem érdemes venni rá.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid