Magyarra váltott a Netflix, így tudod beállítani!

0

A Netflix 2016 januárja óta érhető el Magyarországon, ám eleinte viszonylag kevés tartalom volt elérhető magyar felirattal, szinkronnal pedig talán egy sem. Azóta sokat javult a helyzet, egyre több a magyarul nézhető film és sorozat, most pedig a felület is magyarra váltott.

Mostantól a Netflixen belül a meüpontok, a beállítások, és sok esetben a filmek/sorozatok címei is magyarul jelennek meg. Persze nem alapértelmezetten, ehhez két dolog kell. Egyrészt a legfrissebb app kell, hogy fusson a készülékeden, másrészt be kell állítani a fiókodban a magyar nyelvet, ezt ezen a linken teheted meg. Így sem garantált, hogy azonnal megjelenik a magyar felület, lehet, hogy várni kell egy kicsit.

Jelen pillanatban egyébként 72 címhez érhető el magyar szinkron, és 905-höz magyar felirat, de ezek a számok napi szinten növekednek. Az újabb saját gyártású tartalmak pedig már alapból lokalizációval készülnek, mint például a hamarosan érkező The Witcher (Vaják), amit bizonyára velem együtt már sokan várnak.

Ha még nem fizettél elő, de tervezed, akkor íme az aktuális árak:

  • Alap csomag (egyszerre 1 képernyőn használható, normál felbontás) – 2490 Ft/hó
  • Standard csomag (egyszerre 2 képernyőn használható, HD felbontás) – 3190 Ft/hó
  • Prémium csomag (egyszerre 4 képernyőn használható, HD vagy UHD felbontás) – 3990 Ft/hó

A Netflix elérhető többek között mobilról, tabletről, böngészőből és a legtöbb okos TV is támogatja.

Forrás: Netflix

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid